دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

  • ۱۱:۳۵

مواد لازم ترشی بادمجان شکم پر:بادمجان

بادمجان

  • بادمجان قلمی   1 کیلوگرم
  • هویج              200 گرم
  • سبزی ترشی   به مقدار لازم
  • فلفل سبز        50 گرم
  • سرکه             به مقدار لازم
  • سیر               250 گرم

 

ترشی بادمجان

 

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر :

ابتدا سبزی ترشی را پاک کرده و بشویید و کنار بگذارید تا آبش برود سپس آن را خرد کنید.  هویج را نیز شسته و خرد یا رنده کنید. در ادامه سیر را نیز پوست گرفته و بسته به سلیقه تان ریز خرد کرده و یا رنده نمایید.

فلفل ها را نیز خرد کرده و بادمجان ها را هم خوب بشویید و بگذارید تا آبش برود. حالا روی شکم بادمجان ها را با چاقو چاک داده و برای چند دقیقه درحدی که کمی نرم شود با آب و سرکه بپزید.

بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم. بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.

 

بادمجان شکم پر با رب انار:

برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر با رب انار روال کار به صورت بالاست.با این تفاوت که از مخلوط مساوی رب انار و سرکه برای سس ترشی بامجان با رب انار استفاده می کنیم.رب انار رو روی بادمجان ها ریخته و سرکه رو کم کم بهش اضافه کنین تا حدی که خیلی رب انار  شل نشه.
یا همون ابتدای کار از مخلوط مساوی رب انار و سرکه استفاده کرده و روی بادمجان ها بریزین.به مدت ۲ هفته در یخچال قرار بدین تا به خوبی جا افتاده و آماده مصرف بشه.


سایر نکات:

در همه این ترشی ها برای ادویه ترشی از:ادویه ترشی، فلفل و نمک و سیاه دانه استفاده شد.سبزی معطر بادمجان شکم پر شامل: نعناع، گشنیز، ترخون، جعفری و مرزه ساطوری شده هستش.

نکات تکمیلی در مورد بادمجان

بادمجان جزو ترشیجات و شور میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
بادمجان را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

خواص بادمجان:

  • خوردن بادمجان موجب کاهش اشتها شده و از این رو با جلوگیری از پر خوری موجب کاهش وزن و لاغری میشود. 
  • بادمجان حاوی مقدار زیادی فیبر بوده و این امر موجب بهبود حرکت روده شده و از اینرو خوردن آن برای درمان یبوست مفید است.
  • فیبر موجود در بادمجان فشار خون بالا را کاهش می دهد از این رو خوردن آن به افرادی که از فشار خون بالا رنج میبرند توصیه میشود.
  • بادمجان حاوی آنتی اکسیدان بوده و از اینرو بدن را سم زدایی کرده و موجب پاکسازی کبد میشود و خوردن آن به افرادی که بیماری کبد چرب دارند توصیه میشود.
  • بادمجان بخاطر داشتن فیبر بالا به هضم غذا کمک کرده و درد معده را از بین میبرد.
  • ویتامین c موجود در بادمجان سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی مفید است.

 

منبع: نمناک

  • ۲۲۳
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی