- چهارشنبه ۱ آبان ۹۸
- ۰۸:۴۰
مواد لازم رولت مرغ
- سینه مرغ 1 عدد
- پیاز رنده شده 1 عدد درشت
- روغن زیتون 2 ق غ
- هویج 2 عدد
- سبزی خرد شده شامل ( گشنیز ، شوید ، ترخون ، جعفری ، ریحان) 6 ق غ
- آبلیمو 5 لیوان
- آب گوجه فرنگی 2 لیوان
- نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه به میزان لازم
- دارچین به میزان دلخواه
طرز تهیه رولت مرغ
ابتدا سینه مرغ را با کارد از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین بدون اینکه آسیبی ببیند به دو تکه جدا کنید و هر تکه را از وسط با کارد باز کنید تا به یک تکه پهنی تبدیل شود. مخلوطی از نمک ، فلفل ها ، زردچوبه ، روغن زیتون ، پیاز و آبلیمو آماده کنید و تکه های مرغ را در آن بخوابانید و به مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
در این فاصله هویج را به صورت درسته با آب بپزید و یا بخار پز کنید.
بعد از اینکه گوشت ها آماده شدند آنها را درون یک سلفون یا کیسه فریزر قرار دهید طوری که دو طرف آن با سلفون پوشیدن شده باشد .بعد با گوشت کوب روی آن را بکوبید تا نازکتر و پهن تر شود.سپس از نایلکس بیرون بیاورید و کف سینی پهن کنید و مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین روی آن بپاشید و روی آن یک لایه سبزی خرد شده بریزید و بعد هویج را روی آن قرار دهید.
لبه گوشت را روی هم بیاورید و برای اینکه باز نشود میتوانید با نخ تمیز ی آن را ببندید.
سینه مرغ رول شده را در ظرف مورد نظر پخت قرار دهید و با آب گوجه فرنگی و کمی نمک و زردچوبه بر روی حرارت ملایم به آرامی بپزید.
وقتی رولت ها پخت ، آنها را در ظرف میچینیم و نخ آن را باز میکنیم و بعد از اینکه کمی خنک شد به اندازه های دلخواه برش میزنیم و در ظرف سرو میچینیم.
نکات تکمیلی در مورد رولت مرغ
- می توانید رولت مرغ را در مقداری آب گوجه فرنگی و نمک و زردچوبه بخارپز کنید.
- اگر ترجیح می دهید که رولت ها را در درون فر قرار دهید ته قالب فر و اطراف قالب فر را به خوبی چرب کنید سپس رولت های مرغ را در درون قالب فر قرار دهید و دمای فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب فر را به مدت نیم ساعت در درون فر قرار دهید.
- می توانید قارچ را به همراه انواع سبزیجات در درون رولت مرغ قرار دهید.
منبع : cookway
- ۱۲۷