دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

طرز تهیه کیک باقلوایی

  • ۱۰:۱۶

طرز تهیه کیک باقلوایی

مواد لازم:

۳ پیمانه آرد

۳ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر

پیمانه پودر شکر

۵ عدد تخم مرغ

۱ قاشق مربا خوری پوست لیمو رنده شده

۱ قاشق چای خوری عصاره ی وانیل

۵۰ گرم گرم مادی

۵۰ گرم کره

۲۵ گرم پودر پسته ۲۰۰ گرم شیر

۶۰۰۰۰ گرم شربت شهد

مواد پیشنهادی برای بررسی روی کیک:

۲- عشق سوپخوری پودر شکر

۱ قاشق مربا خوری دارچین

۳۰۰۰ گرم گردو خرد شده

۱۰۰۰ گرم خلال پسته

 

 کیک

 

 

دستور پخت:

مرحله اول: شروع زردها را خوب میزنیم. سپس وانیل و پوست لیموی رندر شده و پودر شکر را با آن مخلوط کنید ، می توانید از زن و رنگ خود استفاده کنید سفیده تخم مرغ ها را جداگانه کاملاً تمیز کرده و به آنها می توانید از چنگال نریزد استفاده کنید.

 

 

گام دوم: سپس آن را در سه مرحله به زرده تخم مرغ ها اضافه کرده و سپس آرد نمک و بیکینگ پودر الک شده را مرحله به مرحله اضافه نموده و به خوبی با هم مخلوط نموده و از یک طرف به هم می زنیم تا پف کیک نخوابد . شیر را آرام آرام در اطراف مایع میریزیم و یک بار به آرامی هم میزنیم تا با مواد مخلوط شود و روغن مایع را در موازی خط و کره را کمی گرم کرده تا آب شود و آن را در مایع ریخته و آهسته به هم زده تا مخلوط شود .

راهنما سوم: قالب کیک راکرباید و مایه را در داخل کشور خود ریزیم و روی کیک را با پودر قند و دارچین تغییرپوشانیم. بعد خلال پسته و گردوی خردسال در همه افراد سینی به نقل از مساوی پخش می شود و می توانید آن را در اختیار شما قرار دهید

گام چهارم: بعد از پخته شدن آنها را از فر خارج نموده و بعد از سرد شدن به صورت لوزی بریده و شربت غلیظ که می توان از انواع میوه آن را تهیه نمود را طی چهار مرحله به فواصل 10 دقیقه روی آن میریزیم تا آماده شود.

منبع:  کوکی

  • ۱۲۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی