- پنجشنبه ۲۸ آذر ۹۸
- ۱۰:۱۶
طرز تهیه کیک باقلوایی
مواد لازم:
۳ پیمانه آرد
۳ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
پیمانه پودر شکر
۵ عدد تخم مرغ
۱ قاشق مربا خوری پوست لیمو رنده شده
۱ قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
۵۰ گرم گرم مادی
۵۰ گرم کره
۲۵ گرم پودر پسته ۲۰۰ گرم شیر
۶۰۰۰۰ گرم شربت شهد
مواد پیشنهادی برای بررسی روی کیک:
۲- عشق سوپخوری پودر شکر
۱ قاشق مربا خوری دارچین
۳۰۰۰ گرم گردو خرد شده
۱۰۰۰ گرم خلال پسته
دستور پخت:
مرحله اول: شروع زردها را خوب میزنیم. سپس وانیل و پوست لیموی رندر شده و پودر شکر را با آن مخلوط کنید ، می توانید از زن و رنگ خود استفاده کنید سفیده تخم مرغ ها را جداگانه کاملاً تمیز کرده و به آنها می توانید از چنگال نریزد استفاده کنید.
گام دوم: سپس آن را در سه مرحله به زرده تخم مرغ ها اضافه کرده و سپس آرد نمک و بیکینگ پودر الک شده را مرحله به مرحله اضافه نموده و به خوبی با هم مخلوط نموده و از یک طرف به هم می زنیم تا پف کیک نخوابد . شیر را آرام آرام در اطراف مایع میریزیم و یک بار به آرامی هم میزنیم تا با مواد مخلوط شود و روغن مایع را در موازی خط و کره را کمی گرم کرده تا آب شود و آن را در مایع ریخته و آهسته به هم زده تا مخلوط شود .
راهنما سوم: قالب کیک راکرباید و مایه را در داخل کشور خود ریزیم و روی کیک را با پودر قند و دارچین تغییرپوشانیم. بعد خلال پسته و گردوی خردسال در همه افراد سینی به نقل از مساوی پخش می شود و می توانید آن را در اختیار شما قرار دهید
گام چهارم: بعد از پخته شدن آنها را از فر خارج نموده و بعد از سرد شدن به صورت لوزی بریده و شربت غلیظ که می توان از انواع میوه آن را تهیه نمود را طی چهار مرحله به فواصل 10 دقیقه روی آن میریزیم تا آماده شود.
منبع: کوکی
- ۱۲۰