- دوشنبه ۲ دی ۹۸
- ۱۱:۱۳
مواد لازم برای 4 نفر: بادمجان بزرگ 2 عدد (هرکدام 500 گرم) ، اسپری روغن زیتون و یا روغن زیتون برای سرخ کردن، برگ ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری، کشمش بی دانه 2 قاشق غذاخوری (به اختیار درصورت علاقه مند بودن به مزه شیرین) ، خلال بادام 2 قاشق غذاخوری، پنیر پیتزا 250 گرم، پنیر پارمسان یا صبحانه 2 قاشق غذاخوری، پودر سوخاری تازه یک چهارم فنجان، زرده تخم مرغ یک عدد، سس پاستا یا کنسرو گوجه همراه با کمی نمک و سیر 500 گرم ، لوبیا سبز و بروکلی برای سرو.
طرزتهیه:
فر را بین حرارت 180 الی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید، کشمش ها را در یک کاسه ریخته و روی آن کمی آب میریزیم و در فر قرار داده تا آب آن خشک شود (حدود 5 دقیقه) . همزمان هر یک از بادمجان ها را به 6 تکه نازک تقسیم نموده و هر طرف تکه ها را 3 دقیقه روی حرارت متوسط با مقدار کمی روغن زیتون سرخ میکنیم. در ظرفی دیگر پنیر پارمسان، نیمی از پنیر پیتزا، ریحان، بادام، پودر سوخاری و زرده تخم مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل کاملا باهم مخلوط نمایید. سپس سه چهارم از سس پاستا را در ظرفی ریخته، کشمش ها را نیز به سس اضافه نموده. داخل هر برش بادمجان یک قاشق از مخلوطی که تهیه کرده اید قرار داده و بادمجان را به صورت یک رولت بپیچید، (برای ثابت ماندن فرم بادمجان میتوانید از یک خلال دندان استفاده کنید) . بادمجان ها را روی سس چیده، سپس بقیه سس را روی بادمجان ها ریخته و درپایان باقیمانده پنیر را روی سطح بادمجان بپاشید. به مدت 25 دقیقه داخل فر حرارت دهید
منبع: اینستاگرام
- ۱۴۹