- سه شنبه ۱۰ تیر ۹۹
- ۰۴:۵۸
مواد لازم اشکنه بزباش :
بادمجون : ۳ عدد
گوجه فرنگی : ۵ عدد
پیاز : ۲ عدد
سیر : ۷ حبه
سیب زمینی : ۳ عدد
عدس : ۱/۲ لیوان
سبزی خورشتی : ۱۰۰ گرم
نعناع : ۱ قاشق غذاخوری
آردگندم : ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله : ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
نمک و آبغوره : به مقدار لازم
دستور تهیه اشکنه بزباش :
دستپخت20 :سیب زمینی، پیاز، سیر و بادمجون ها را پوست گرفته و ریز می کنیم.
گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش و آب یخ قرار داده، پوست گرفته و ریز می کنیم.
سیر و پیاز را داخل روغن تفت می دهیم و پس از کمی طلایی شدن بادمجون ها را اضافه کرده و تفت می دهیم، درب قابلمه را قرار داده و حدود ده دقیقه می پزیم، گوجه فرنگی ها را ریخته و تفت می دهیم، به ترتیب سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، نعناع، آرد، شنبلیله، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، شش لیوان آب، عدس و سبزی خورشتی را داخل غذا ریخته و با شعله ملایم حدود دو ساعت می پزیم، پس از جا افتادن اشکنه، نمک و آبغوره را اضافه می کنیم و هم می زنیم، تخم مرغ ها را یکی یکی داخل اشکنه ریخته و با شعله ملایم بدون اینکه غذا را هم بزنیم، حدود بیست دقیقه دیگر می پزیم.
به ازای هر یک از اعضای خانواده یک عدد تخم مرغ داخل غذا بریزید من شش تخم مرغ داخل غذا ریختم.
این غذا را با نون خشک و به صورت تیلیتی همراه با سبزی خوردن، پیاز خام ترشیجات مختلف خصوصا ترشی لیته و بادمجان ترشی سرو کنید.
نوش جان
منبع: hocook