دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

طرز تهیه خورش کرفس

  • ۱۰:۰۰

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس
کرفس خرد شده 200 گرم
سبزی قورمه سبزی 50 گرم
گوشت گوسفندی خرد شده 200 گرم
پیازنگینی خردشده 1 عدد
نعنا خشک 1 ق غ
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
آبغوره 1/2 پیمانه
نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان کافی
روغن مایع به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس

کرفس خرد شده 200 گرم
سبزی قورمه سبزی 50 گرم
گوشت گوسفندی خرد شده 200 گرم
پیازنگینی خردشده 1 عدد
نعنا خشک 1 ق غ
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
آبغوره 1/2 پیمانه
نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان کافی
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه خورش کرفس:
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و 2 تا 3 قاشق روغن داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید. بعد از اینکه رنگ پیازها طلایی شد گوشت را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوشت هم تغییر کند.

در حین تفت دادن به گوشت مقداری فلفل سیاه و زردچوبه هم داخلش بریزید تا طعم بگیرد.

بعد از 10 دقیقه تفت دادن گوشت با حرارت ملایم سبزی قورمه را به آن اضافه کنید و همزمان با گوشت آن را تفت دهید.کمی بعد ربگوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید.

سپس 4 لیوان آب داخل خورشت بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب خورشست به جوش بیاید و بعد از آن حرارت را کم کنید و بگذارید تا گوشت بپزد.
ساقه کرفس را پس از شستن خرد کنید و بعد از خشک کردن با کمی روغن تفت دهید تا آب کرفس کاملا کشیده شود.بعد نعنا خشک را داخل آن میریزیم و یک دو دقیقه ای دیگر تفت میدهیم و بعد از روی حرارت بر میداریم.
کرفس تفت داده شده را بعد از پخت کامل گوشت ، به خورشت داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. در آخر مقداری نمک و آبغوره هم اضافه کنید و بگذارید تا خورشت 15 الی 20 دقیقه باهم بجوشند و خورشت کاملا  جا بیفتد.

منبع: irancook

  • ۶۸
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی