- يكشنبه ۱۳ مهر ۹۹
- ۰۹:۵۴
یکی از بهترین مواد غذایی که در وعده صبحانه بسیار مناسب می باشد مربا است و در بین مرباها مربا زرد آلو بسیار پر طرفدار می باشد وبرای اینکه بتوانید بهترین مرباها را تهیه کنید باید نکات تهیه
مربا را بدانید پس با ما همراه باشید.
- زردآلو 1 کیلو نیم
- شکر 900 گرم
آموزش درست کردن مربای زردآلو
ابتدا قابلمه ای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار میدهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم شود.
زرد آلوها را از هسته جدا کرده و درون آن میریزیم وتفت میدهیم تا زرد آلو ها بپزند.
کمی هم نمک به زرد آلوها میزنیم تا طعم زرد آلوها تشدید شود .
بعد از کمی تفت دادن شکر را به زرد آلوها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آب زرد آلوها در بیاید.
حرارت شعله گاز باید همچنان کم باشد.حدودا نیم ساعت طول میکشه تا آب زرد آلوها کاملا کشیده شود.
در این مربا جز از زرد آلو و شکر از چیز دیگری ستفاده نمیکنیم.باید در طول این مدت هر چند یکبار زرد آلوها را هم برنیم.
همچنین بخوانید:
- طرز تهیه نان پرتقال و کرن بری خوشمزه
- طرز تهیه آش دوغ اردبیلی
- طرز تهیه رولت ساده خوشمزه
- روش درست کردن مربای زردآلو
بعد از اینکه آب زرد آلوها در آمد باید همچنان روی شعله کم قرار دهیم و هر از گاهی آن را هم بزنیم.
ممکن است3 تا 2 ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زرد آلوها حالت کاراملی پیدا کند. اگر هم بخواهید از شربت آن هم استفاده کنید باید کمی به آن آب اضافه کنید .
در نهایت مربای زردآلوی ما آماده می شود و پس از سرد شدن می توانید آن را در ظرف های شیشه ای بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.
منبع :ایران کوک
- ۱۲۵