دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

طرز تهیه شیرینی لطیفه خانگی یکی از معروفترین شیرینی های خامه ای

  • ۱۰:۵۰

شیرینی لطیفه از آن دسته شیرینی های خامه ای خوشمزه است که بین ایرانی ها طرفداران زیادی دارد. این شیرینی از دو تکه نان تشکیل شده که بین آن خامه قرار گرفته است. در ادامه طرز تهیه یک شیرینی لطیفه خوشمزه خانگی را به شما آموزش می دهیم پس با دستپخت20 همراه باشیدنان لطیفه

نان لطیفه

نان لطیفه

مواد لازم نان لطیفه

  • خامه فرم گرفته:200 گرم
  • آرد :100 گرم ( 3/2 پ )
  • بکینگ پودر :2/1 ق چ 
  • پودر قند و پودر پسته :به میزان لازم 
  • شکر:100 گرم ( 2/1 پ )
  • زرده تخم مرغ:  4 عدد 
  • سفیده تخم مرغ :4 عدد 
  • وانیل :8/1 ق چ

طرز تهیه نان لطیفه

برای تهیه نان لطیفه ابتدا مواد آردی یعنی آرد ، بکینگ پودر و وانیل را در ظرفی مخلوط کرده و الک کنید.

در مرحله بعد زرده تخم مرغ ها را از سفیده آن ها جدا کرده و هر کدام را در ظرف مجزا بریزید.

سفیده را با هم زن برقی قدری بزنید که کاملا سفید و درخشان گردد.

در ادامه زرده ها را یکی یکی به سفیده ها افزوده و هر بار خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

سپس مخلوط آرد را داخل مخلوط تخم مرغ بریزید و به آرامی با لیسک هم بزنید تا خمیر آماده شود.

مایه کیک را در قیف بریزید و داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید با فاصله بریزید و روی آن ها پودر قند بپاشید.

سینی را در فری که با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا برای یک ربع بماند.

در این فاصله خامه را انقدر با هم زن بزنید تا فرم بگیرد.

شیرینی ها را بعد از پخته شدن از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود.

روی هر شیرینی کمی خامه ریخته و یک شیرینی دیگر روی آن قرار دهید و در ظرف مورد نظر بچینید و پودر پسته بپاشید.

نان لطیفه

نکات تکمیلی در مورد نان لطیفه

نان لطیفه جزو کیک و شیرینی - شیرینی تر میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
نان لطیفه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

نکات طلایی برای پخت بهتر شیرینی لطیفه

  • تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی از یخچال بیرون آورید تا به دمای محیط برسد.
  • سفیده ها را حتما در یک ظرف خشک و تمیز بریزید و هم بزنید.
  • پره های همزن را قبل از هم زدن سفیده ها خوب شسته و خشک کنید تا چرب و یا خیس نباشد.
  • تخم مرغ ها را با دور تند همزن هم بزنید و حتما در یک جهت هم زده شود.
  • ابتدا سفیده ها را خوب بزنید تا نرم و سبک شود و سپس زرده ها را اضافه کنید.
  • زمانی که شیرینی داخل فر و در حال پخته شدن است به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید.

 

منبع: نمناک

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی