دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

طرزتهیه “کوکوسبزی” به صورت خیلی حرفه ای و مجلسی

  • ۱۰:۲۵

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی :

  • سبزی (گشنیز،ترخون،ریحان،تره،پیازچه،جعفری ،شوید) :2 لیوان
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • پیاز رنده شده یا نگینی : 1 عدد
  • گردوی خرد شده :4 قاشق غذا خوری
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه :به میزان لازم
  • روغن حیوانی : 1 قاشق چایخوری تا1 قاشق مربا خوری

کوکوسبزیکوکوسبزی

کوکوسبزی

طرز تهیه کوکوسبزی :

ابتدا سبزی را خرد کرده و  بقیه مواد را اضافه کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید . تا زمانی تخم مرغ اضافه کنید که غلظت مایه تقریبا شبیه به ماست شود .

اگر از ماهیتابه تفلون و رژیمی استفاده می کنید مقدار کمی روغن در آن بریزید و نیازی به گرم شدن روغن هم نیست تا ضرر کمتری داشته باشد .

مواد را در ماهیتابه ریخته و با پشت قاشق صاف کنید سپس درب ماهیتابه را ببندید تا هم پف کند و هم مغز پخت شود .

حرارت را کم کرده و از شعله پخش کن هم استفاده کنید .یک طرف کوکو که سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید.

 

نکات کلیدی در مورد کوکوسبزی:

  1. برای اینکه کوکو سبزی شما خوشمزه تر شود از زرشک و گردوی خرد شده داخل آن استفاده کنید.برای این کار گردو ها را طوری خرد کنید که پودر نشوند و زرشک ها را هم از قبل بشویید تا آبی نداشته باشند.
  2. در هنگام ریختن مایه کوکو ، روغن داخل ماهی تابه باید کاملا داغ شده باشد تا هنگام پشت و روکردن خرد نشوند.
  3. برای خوش طعم تر کردن کوو از ماست استفاده کنید تا بافت کوکو لطیف شود ،آب ماست را حتما بگیرید و یا از ماست چکیده استفاده کنید. همچنین میتوانید از یک قاشق غذا خوری شیر هم استفاده کنید.
  4. اضافه کردن مقداری بیکینگ پودر باعث یکدست تر شدن بافت کوکو میشود .
  5. سعی کنید سبزی کوکو را از قبل تفت دهید چون هنگام پخت فقط دو روی کوکو سرخ میشود و مواد داخل خام میماند.
  6. سبزی کوکو را با کره تفت دهید تا طعم و عطر متفاوتی داشته باشید.
  7. سبزی کوکو را خیلی ریز خرد نکنید چون در طعم آن تاثیر خواهد گذاشت و طعم خوبی نخواهد داشت.و حتما از سبزی تازه استفاده کنید.
  8. سبزی کوکو شامل گشنیز ، تره ، جعفری و شوید است و اندازه این سبزی ها با هم متفاوت است و بیشترین قسمت سبزی کوکو را تره تشکیل می دهد و بعد به ترتیب جعفری و گشنیز و شوید .
  9. دقت کنید بیشتر از حد از گشنیز استفاده نکنید چون باعث تلخی کوکو میشود. 
  10. برای راحت برگرداندن کوکو از بشقاب یا سینی شبیه به شکل تابه استفاده کنید تا برگرداندن کوکو ساده تر شود.

با دستپخت20 همراه باشید

نکات تکمیلی در مورد کوکوسبزی

کوکوسبزی جزو انواع کوکو میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکوسبزی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

منبع : matbakh

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی