- دوشنبه ۲۳ تیر ۹۹
- ۰۱:۰۰
دستور تهیه مربای به
مربای به یکی از مرباهای زمستانی خوش رنگ و پرطرفدار است.
این مربا طعم و عطر بی نظیری دارد و شما می توانید آن را به عنوان صبحانه یا عصرانه به همراه نان ، کره و خامه میل کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
مربا ی به را با رعایت چند نکته اصولی به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.
دستپخت20 :برای تهیه مربای به بهتر است از به های محلی استفاده کنید چون طعم خیلی بهتری دارند. قبل از پخت مربای به طعم میوه را بچشید.چون اگر شیرینی قابل توجهی داشته باشد میتوانید مقدار شکر داخل آن را کمتر کنید.
در مربای به علاوه بر شکر و آب به کمی هل و گلاب نیز نیاز دارید.
در تهیه آن باید ابتدا به ها را بشویید و پوست آن را بگیرید و به اندازه و مدل دلخواه خرد کنید . سپس داخل قابلمه ای بریزید و تا جایی که روی آن را آب بگیرد آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
وقتی هم که آب به جوش آمد شکر را به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا به مدت یک ساعت.
بعد در قابلمه دمکنی بگذارید و به اصطلاح مربا را دم بگذارید.
بعد 3 تا 4 ساعت دمکنی را بردارید و هل و گلاب را بریزید .
مجددا یک ساعت دیگر اجازه دهید مربا روی حرارت بماند. در چند دقیقه آخر کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و وقتی یکی دو جوش خورد زیر قابلمه را خاموش کنید.
مربا را در ظرف نگه دارید تا کاملا سرد شود. بعد داخل شیشه های در بسته در یخچال نگهدارید.