- شنبه ۲۳ اسفند ۹۹
- ۱۳:۲۳
دستور تهیه شربت زعفران:
شربت خوش رنگ و بوی زعفران ، نوشیدنی رایج و پرطرفدار در کشور ما مخصوصا مردم استان خراسان می باشد و در روزهای گرم تایستان بسیار گوارا و دلچسب است.
مواد لازم:
زعفران :به مقدار کافی
شکر : به میزان دلخواه
آب سرد : به میزان کافی
گلاب : مقداری
همچنین بخوانید:
- طرز تهیه رولت ساده خوشمزه
- طرز تهیه “شیر برنج” : با چندین فوت کوزه گری برای طعم بهتر آن
- رشته کادایف خشک
طرز تهیه شربت زعفران:
آب را در قابلمه گذاشته بگذارید تا بجوشد. سپس شعله اجاق را کم کرده به آن شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر در آب حل شود.زعفران را که از قبل در آب خیسانده و حل شده را به آن اضافه کنید.هم بزنید تا مواد یک دست شود. بعد از چند دقیقه به آن گلاب اضافه کنید.حدود یک ربع دیگر بگذارید روی حرارت تا غلیظ شود. سپس آن را در ظرف شیشه ای تمییز در دار ریخته در یخچال نگهداری نمایید. هنگام سرو کردن یک سوم لیوان را شربت و مابقی را آب خنک همراه با یخ بریزید.
منبع:qzcook.avablog
- ۱۶۹