دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

دستور پخت "حلیم بادمجان" غذای مخصوص اصفهانی

  • ۱۲:۵۹

مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ

بادمجان ۱ کیلو

عدس ا پیمانه

پیاز سرخ کرده ا پیمانه

کشک زعفرانی ۱ پیمانه

گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم

سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری

زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه

نعناع داغ یک چهارم پیمانه

سیر تازه ۲ حبه

نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم

روغن به میزان لازم

گردوی پودر شده برای تزیین


طرز تهیه حلیم بادمجان

برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری 

مصرف کند و هم اگر بادمجان ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود.

سپس عدس ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید . بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود.و طبع غذا گرم شود. بعد پیاز ها را به صورت 

عسلی سرخ میکنیم .

کشک پاستوریزه را هم می جوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود .


نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت ۲ دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند.

همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد.

منبع:دایان

  • ۲۴۲
مهدی وفادار
مطالب وبلاگتون عالیه به بلاگ ماهم سر بزنید و دنبال کنید 
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی