دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

  • ۱۵:۰۹

دسر پاناکوتا شکلاتی




مواد لازم برای دسر پاناکوتا شکلاتی

شیر:دو و نیم پیمانه 

خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته:200 گرم 

وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری 

پودر ژلاتین:یک و نیم قاشق غذاخوری 

شکر:یک سوم پیمانه

شکلات تلخ به مقدار مورد علاقه معمولا 100 گرم کافیهدسر پاناکوتا شکلاتی


 طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود. 

مابقی شیر، خامه(در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید)، شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. 

و شکلات رنده شدو رو اضافه کنید

مواد را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا شکلات آب بشه و دسر قهوه ای رنگ بشه، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. 

پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا بسته شود، سپس به دلخواه همراه با سس شکلات، سس یا پوره میوه سرو نمائید.

منبع: شیراز گیفت

  • ۲۴۷
mahdi 8d
از همین حالا دهنم به آب افتاده من عاشق دسرم😍😍😍😍😍😍
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی