دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

طرز تهیه “پاستا با سس آلفردو و مرغ” در 30 دقیقه

  • ۱۴:۰۱

پاستا با سس آلفردو

مواد لازم برای پاستا

  • سینه مرغ(پخته و تکه تکه شده):300 گرم 
  • پاستا:500 گرم
  • نمک و فلفل:به مقدار لازم
  • کره:نیم پیمانه
  • جعفری:اندکی برای تزئین

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو :

قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس پاستا را به همراه مقداری نمک و روغن افزوده تا پاستاها بپزند.

در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.

در فاصله پختن پاستا در آب جوش ، در تابه ای دیگر ، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس نمک ، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دارشوند .

پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود.بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.

 

مواد لازم برای سس آلفردو

  • پنیر پارمزان رنده شده:یک پیمانه و نیم
  • کره:یک چهارم پیمانه
  • خامه:یک پیمانه
  • جعفری تازه:یک چهارم پیمانه (ریز شده)
  • سیر:یک حبه (خرد شده)

طرز تهیه سس آلفردو:

برای تهیه سس آلفردو ابتدا پنیر را از فریزر خارج کرده و بگذارید تا کمی نرم شود، در این بین یک حبه سیر را پوست گرفته و خرد و یا رنده کنید. جعفری را هم بعد از پاک کردن و شستن بگذارید تا آبش برود سپس خردش کنید.

کره را داخل تابه ای آب کرده و خامه را هم بریزید و کمی هم بزنید تا باز شود سپس بگذارید تا برای 5 دقیقه ریز جوش بزند.

در این مرحله سیر و جعفری را افزوده و پنیر را هم بریزید و خوب مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس آلفردو و مرغ

پاستا با سس آلفردو و مرغ جزو ماکارونی میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پاستا با سس آلفردو و مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


نکات طرز تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

  • به جای فیله مرغ می‌توانید از سینه مرغ و یا حتی میگو نیز استفاده کنید.
  • برای تزیین روی پاستا ۲ عدد ریحون و گوجه گیلاسی نیز به زیبایی سفره و غذایتان کمک می‌کند.
  • می‌توانید به جای سیر از پودر سیر استفاده کنید. استفاده از خامه در سس اختیاری است.
  • برای درست کردن سس در اولین مرحله با کره کمی روغن بریزید تا کره نسوزد.
  • اگر غذای بدون پیاز برایتان سخت است می‌توانید یک پیاز کوچک را خلالی خرد کرده و قبل از مرغ خوب تفت دهید تا نرم شود و بعد مرغ را اضافه کنید.

خواص پاستا:

  • پتاسیم موجود در پاستا باعث بهبود عملکرد قلب شده و مانع از بیماری های قلبی میشود.
  • کربوهیدارت موجود در پاستا موجب انرژی در بدن میشود و از ضعف و بی حالی جلوگیری میکند.
  • آهن موجود در پاستا برای درمان کم خونی مفید بوده و خوردن آن به زنان باردار توصیه میشود.
  • پاستا دارای ویتامین آ بوده و از این رو برای سلامت پوست مفید است .
  • پاستا یا همان ماکارونی حاوی مقدار زیادی اسید فولیک بوده و برای رشد مو بسیار مفید میباشد.
  • پاستا به دلیل داشتن اسید فولیک از ریزش مو جلوگیری کرده و به کاهش آکنه و جوش کمک زیادی میکند.

 

 

منبع: آشپزباشی

  • ۷۸۵
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی