- يكشنبه ۲۰ مرداد ۹۸
- ۱۴:۰۱
مواد لازم برای پاستا
- سینه مرغ(پخته و تکه تکه شده):300 گرم
- پاستا:500 گرم
- نمک و فلفل:به مقدار لازم
- کره:نیم پیمانه
- جعفری:اندکی برای تزئین
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو :
قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس پاستا را به همراه مقداری نمک و روغن افزوده تا پاستاها بپزند.
در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.
در فاصله پختن پاستا در آب جوش ، در تابه ای دیگر ، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس نمک ، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دارشوند .
پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود.بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.
مواد لازم برای سس آلفردو
- پنیر پارمزان رنده شده:یک پیمانه و نیم
- کره:یک چهارم پیمانه
- خامه:یک پیمانه
- جعفری تازه:یک چهارم پیمانه (ریز شده)
- سیر:یک حبه (خرد شده)
طرز تهیه سس آلفردو:
برای تهیه سس آلفردو ابتدا پنیر را از فریزر خارج کرده و بگذارید تا کمی نرم شود، در این بین یک حبه سیر را پوست گرفته و خرد و یا رنده کنید. جعفری را هم بعد از پاک کردن و شستن بگذارید تا آبش برود سپس خردش کنید.
کره را داخل تابه ای آب کرده و خامه را هم بریزید و کمی هم بزنید تا باز شود سپس بگذارید تا برای 5 دقیقه ریز جوش بزند.
در این مرحله سیر و جعفری را افزوده و پنیر را هم بریزید و خوب مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس آلفردو و مرغ
پاستا با سس آلفردو و مرغ جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پاستا با سس آلفردو و مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نکات طرز تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو
- به جای فیله مرغ میتوانید از سینه مرغ و یا حتی میگو نیز استفاده کنید.
- برای تزیین روی پاستا ۲ عدد ریحون و گوجه گیلاسی نیز به زیبایی سفره و غذایتان کمک میکند.
- میتوانید به جای سیر از پودر سیر استفاده کنید. استفاده از خامه در سس اختیاری است.
- برای درست کردن سس در اولین مرحله با کره کمی روغن بریزید تا کره نسوزد.
- اگر غذای بدون پیاز برایتان سخت است میتوانید یک پیاز کوچک را خلالی خرد کرده و قبل از مرغ خوب تفت دهید تا نرم شود و بعد مرغ را اضافه کنید.
خواص پاستا:
- پتاسیم موجود در پاستا باعث بهبود عملکرد قلب شده و مانع از بیماری های قلبی میشود.
- کربوهیدارت موجود در پاستا موجب انرژی در بدن میشود و از ضعف و بی حالی جلوگیری میکند.
- آهن موجود در پاستا برای درمان کم خونی مفید بوده و خوردن آن به زنان باردار توصیه میشود.
- پاستا دارای ویتامین آ بوده و از این رو برای سلامت پوست مفید است .
- پاستا یا همان ماکارونی حاوی مقدار زیادی اسید فولیک بوده و برای رشد مو بسیار مفید میباشد.
- پاستا به دلیل داشتن اسید فولیک از ریزش مو جلوگیری کرده و به کاهش آکنه و جوش کمک زیادی میکند.
منبع: آشپزباشی
- ۷۸۵