دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

رشته کادایف خشک

  • ۱۱:۵۷

رشته کنافه چیست؟

کنافه طعم بسیار خوشمزه  و جذابی دارد در واقع همان کادایف می باشد. کنافه در کشور عزیزمان ایران با نام کادایف پنیری نیز شناخته می شود. کنافه با شیر عسل نیز سرو می شود .

طرز تهیه دسر کنافه مخصوص ماه مبارک رمضان - فیدیلیو

فرق رشته شعریه با کادایف

کادایف از خمیر فیلو و یوفکا یه دست می آید و معمولا در دسرهای ترکی و تر کاربرد دارد که رنگ آن غالبا سفید است. رشته سویا یا شعریه رشته هایی نازک، خشک و تیره رنگ است که معمولا برای دسرهای عربی کاربرد دارد.

همچنین بخوانید:

محصولی ست که در تهیه انواع دسرها مانند باقلوا استانبولی و کنوفه از آن استفاده می شود. بهتر است این رشته خوراکی را از فروشگاه های معتبر تهیه نمایید.

شما می توانید رشته کادایف را به سادگی از فروشگاه شمیران سوپر تهیه کنید. با خرید آن می توانید انواع دسر ترکی از جمله محلبی و کنافه درست کنید.

منبع :ashpzbashi

  • ۲۲۳
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی