- يكشنبه ۶ مهر ۹۹
- ۱۴:۳۸
کیک ژله یکی از متفاوت ترین کیک هاییست که می توانید برای اعضای خانواه تهیه کنید با درست کردن این کیک هم یک کیک خوشمزه و جدید تست می کنند و دیگر اینکه به همراه آن می توانند یک ژله خوشمزه را میل کنید.
مواد لازم برای تهیه ژله کیک:
(مناسب برای ۶ نفر)
پودر ژله آلورا: ۲ بسته
پودر ژله توت فرنگی: ۱ بسته
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذا خوری
بستنی وانیلی: ۲ لیوان
بیسکویت ساقه طلایی: ۱ بسته
کره: ۵۰ گرم
توت فرنگی تازه: ۱۵ تا ۲۰ عدد
طرز تهیه ژله کیک:
۱- ژله کیک را به دو روش می توانید تهیه کنید. در روش اول یک لایه زیرین بیسکویتی باید آماده کنید ولی در روش دوم می توانید فقط از ژله استفاده کنید و لایه زیرین که از بیسکویت است را حذف کنید.
۲- برای تهیه ژله کیک در روش اول، بیسکویت را کاملا پودر کنید و سپس با کره ذوب شده مخلوط کنید. مخلوط بیسکویت و کره را داخل قالب کمربندی که از قبل داخلش سلفون کشیده اید بریزید. حالا مخلوط بیسکویت را با پشت قاشق خوب فشرده کنید و سپس قالب را برای ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
همچنین بخوانید:
- طرز تهیه رولت ساده خوشمزه
- 10 نکته ویژه برای پخت ماکارونی مجلسی خوشمزه
- برای درست کردن “آش کنگر” باید این نکات را رعایت کنید
۳- بعد از پایان یک ساعت رویه ژله کیک را آماده کنید. برای تهیه ژله کیک به روش دوم از این مرحله می توانید شروع به تهیه آن کنید. دو بسته ژله آلورا را با دو لیوان آب جوش مخلوط کنید، سپس پودر ژلاتین را به پودر ژله آلورا و آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع شفاف بدست بیاید. حالا دو لیوان بستنی وانیلی را به مایع شفاف بدست آمده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بستنی کاملا با مایع ژله ترکیب شود.
۴- در تهیه ژله کیک در روش اول قالب را از فریزر خارج کنید و مخلوط ژله و بستنی را روی آن بریزید و قالب را برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. در روش دوم تهیه ژله کیک یک قالب گرد مخصوص ژله را با مقدار خیلی کمی روغن مایع چرب کنید، سپس مخلوط ژله و بستنی را درون آن بریزید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
۵- بعد از گذشت مدت زمان داده شده حالا نوبت تهیه لایه رویی ژله کیک است که این مرحله در هر دو روش تهیه ژله کیک یکسان است. پودر ژله توت فرنگی را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید حالا روی لایه زیرین برش های توت فرنگی را قرار دهید و سپس مایع ژله توت فرنگی را روی آن بریزید و به مدت ۴ ساعت قالب ژله کیک را دوباره در یخچال قرار دهید. در این مرحله ژله کیک تا صبح در یخچال می تواند بماند، یک ساعت مانده به سرو آن را از یخچال خارج کنید و تزیین کنید.
۶- ژله کیک آماده شده را به آرامی از قالب جدا کنید و روی آن را با برش های توت فرنگی و خامه فرم گرفته تزیین کنید و سپس سرو کنید.
منبع: howcook1
- ۱۳۶