- شنبه ۲۸ فروردين ۰۰
- ۱۳:۵۶
کله پاچه که یکی از بهترین غذاهای ایرانی می باشد و بر خلاف ظاهرش که به نظر ترسناک می آید، بسیار خوشمزه و مقویست.
پخت کله پاچه اصولی دارد ،که ما در این بخش طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما پیشنهاد می دهیم.
مواد لازم کله پاچه
- کله پاچه گوسفند – 1 دست
- نخود – 100 گرم
- پیاز بزرگ – 2 عدد
- زردچوبه – یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- آب – 1 لیتر یا بیشتر (بنا به صلاحدید)
طرز تهیه کله پاچه
نخود را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود. برای پختن کله پاچه باید کله و پاچه را باهم پخت .برای شروع پخت ابتدا به اندازه ای که آب روی کله پاچه را بگیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش بیاید.وقتی که آب جوش آمد روی آب را کف های قهوه ای پر میکند که بهتر است این آب را یکبار خالی کنید و مجددا آب داخل قابلمه بریزید تا به این شکل آب شفاف و روشنی داشته باشید. سعی کنید به اندازه ای که نصف کله در زیر آب قرار گیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا مجددا به جوش بیاید .بعد پیاز ها را 4 قاچ برش دهید و به همراه زرد چوبه داخل آب کله پاچه بریزید.نخودهای خیس خورده شده را هم داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را محکم ببندید و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید کله پاچه با حرارت خیلی ملایم، به آرامی پخته شود. در دقیقه های پایانی پخت کله پاچه، می توانید نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هنگام سرو از نارنج یا لیمو ترش تازه استفاده کنید.
همچنین بخوانید:
- طرز تهیه “شیر برنج” : 18 فوت کوزه گری برای طعم خوشمزه
- طرز تهیه غذای مجلسی و آسان موساکا
- طرز تهیه نان پرتقال و کرن بری خوشمزه
نکات لازم کله پاچه
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
- کله پاچه را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.
منبع :مزه 20
- ۱۹۲