- يكشنبه ۱۹ ارديبهشت ۹۵
- ۱۲:۴۶
مواد لازم برای مربای هویج
- هویج 500 گرم
- شکر 500 گرم
- آب 2 لیوان
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- خلال پسته در صورت تمایل مقداری
- هل مقداری (دلخواه)
یکی از اصول اولیه و ضروری صبحانه ایرانی مرباست. هیچ چیزی جای مرباهای رنگارنگ، خوش طعم و خوش عطر را سر سفره صبحانه پر نمیکند. مربای هویج مثل مربای آلبالو و به یکی از رایج ترین و پرطرفدارترین مرباهاست.
تهیه مربای هویج هم بسیار ساده است. البته برای جا افتادن مربا لازم است آن را دو ساعت با شعله بسیار ملایم بپزید. در غیر این صورت روی دیوراه های قابلمه شکرک مشاهده میکنید و وارد شدن این مواد غلیظ به مربای هویج شما باعث میشود شکرک بزند.
از طرف دیگر اگر مربا به خوبی و به اندازه کافی پخته نشود کپک میزند. بنابراین در زمان پخت و غلظت کافی مربا و کم بودن شعله نهایت دقت را داشته باشید. در ادامه طرز تهیه مربای هویج خوش رنگ و خوش عطر را به صورت مرحله به مرحله خواهید دید.
مرحله اول:
هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ آنها تغییر کند.
با دستپخت20 همراه باشید
مرحله دوم:
شکر ، آبلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل را به هویج اضافه و مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد. در آخر خلال بادام را به مربا اضافه کنید و آن را از روی شعله بردارید.
مرحله سوم:
مربای هویج را پس از آماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را هم میتوانید داخل مربا بریزید و هم برای تزئین استفاده کنید. پس از اینکه مربا سرد شد داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.