- پنجشنبه ۲۹ مهر ۹۵
- ۱۱:۱۳
کیک رزماری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون در آشپزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم . شاخه ی رزماری که روی کیک قرار می دهیم، در هنگام پختن روغن پس می دهد و در نهایت عطر خوب رزماری به کیک می دهد.
مواد لازم:
سیب 1 عدد
رزماری 2 شاخه
شکر 3/4 پیمانه
لیمو 1/2 عدد
کره 225 گرم
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1-سیب خرد شده را به همراه 1 شاخه کوچک رزماری، 1 قاشق چای خوری شکر، پوست و آب لیمو و 1 قاشق چای خوری کره در قابلمه ی کوچکی بریزید و برای 4 تا 8 دقیقه روی حرارت پایین بپزید، تا سیب ها نرم شوند. مدت زمان پختن سیب به نوع سیب بستگی دارد. آن را کنار بگذارید تا خنک شود و سپس شاخه رزماری را از آن خارج کنید.
2- از قبل فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب مخصوص نان (با گنجایش 450 گرم) را با کره چرب کنید و در کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.
3-ترکیب سیب خنک شده را در غذاساز بریزید و کمی بزنید. سپس 255 گرم کره، سه چهارم پیمانه شکر، تخم مرغ ها، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و بزنید تا خمیر یکدست شود.
4-خمیر را در قالب بریزد و سطح آن را صاف کنید. 1 قاشق چای خوری شکر را روی سطح خمیر بپاشید و یک شاخه ی بلند رزماری روی آن قرار دهید. در هنگام پخت، رزماری عطر خوشی به کیک می دهد.
5-کیک را برای 50 دقیقه، تا خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید تمیز باشد، بپزید. آن را روی توری قرار دهید تا خنک شود. کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید.
نکات:
1- پوست و هسته های سیب را جدا کنید و آن را خرد کنید.
2- به 1 قاشق چای خوری به علاوه ی سه چهارم پیمانه و 1 قاشق غذاخوری شکر نیاز دارید.
3- پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
4- به 1 قاشق چای خوری به علاوه ی 225 گرم کره نیاز دارید.
رومارَن یا اِکلیل کوهی یا رُزماری ( Rosmarinus officinalis ) گیاهی خشبی ، چندساله و معطر است که برگ هایی سوزنی شکل و همیشه سبز دارد.
رومارن بومی منطقهٔ مدیترانه و کشور اوروگوئه است. گل های آن در رنگ های گوناگون سفید، صورتی، بنفش یا آبی می رویند.
منبع : ویکی پدیا
- ۲۳۷