دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

کرپ پستو با کالباس

  • ۱۵:۳۵

این صبحانه محبوب آخر هفته ها را می توان در هر زمان دیگری هم میل کرد، البته اگر همراه سایر مواد غذایی و به خصوص سس پستو خورده شود.

 

مواد لازم

سس پستو 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد بزرگ
آرد 1/2 پیمانه
شیر کم چرب 150 میلی لیتر
روغن به میزان لازم
کالباس 5 ورقه

طرز تهیه

1. سس پستو را با تخم مرغ، آرد و شیر با همزن برقی و یا دستی بزنید تا خمیر شکل بگیرد.

2. ماهیتابه ی بزرگی را با کمی روغن چرب کنید، روغن اضافی آن را بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

3. حدود نصف پیمانه از خمیر را در ماهیتابه بریزید و فورا در ماهیتابه بچرخانید تا کرپی نازک داشته باشید.

4. وقتی روی کرپ خشک و کناره های آن از ماهیتابه جدا شد، آن را با کمک کفگیر چوبی و یا پلاستیکی برگردانید و برای 30 ثانیه دیگر بپزید.

5. کرپ ها را بین کاغذ روغنی قرار دهید تا تمام آن ها آماده شوند. سپس یک ورقه کالباس روی هر کرپ قرار دهید و آن را به شکل دلخواه بپیچید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کرپ پستو با کالباس

1. از ورقه های نازک و بزرگ کالباس استفاده کنید.

2. در تهیه این دستور از سس پستو استفاده می شود.

آشپزباشی

  • ۱۹۷
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی