دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

طرز تهیه پاستیل خانگی

  • ۱۴:۴۰

 

 

مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی :

پودر ژله هر طعمی که دوست دارید یک بسته
آب خیلی سرد (آب خیلی سرد موثر در شفافیت پاستیل ) 1/2 پیمانه
* گلوکز 1/4 پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری

با دستپخت20 همراه باشید

* گلوکز (گلوکز باعث می شود پاستیل منسجم تر شود) البته اختیاریه

طرز تهیه پاستیل خانگی :

اول آب سرد و گلوکز را خوب مخلوط کنید اگر دیدید حل نمی شود ایرادی ندارد پودر ژلاتین و پودر ژله را روی مخلوط آب و گلوکز بپاشید و مخلوط کنید و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

 

حدود 7 تا 20 ثانیه از روی حرارت بردارید تا روی مایع به حالت کف سفید بوجود بیاید مراقب باشید اصلا نجوشد بعد شعله را خاموش کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا روی مایع یک لایه مایه سفید رنگ ببندد آن لایه را با احتیاط بردارید ( اگر اینکار را نکنید پاستیل تان کدر می شود و دیگه شفاف نیست ).

 

وقتی کامل آن لایه را برداشتید می توانید در جاسسی هایی که نوک باریک دارند بریزید و با کمک آن در قالبهای مخصوص منتقل کنید کمی در محیط بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد می توانید به یخچال منتقل کنید بعد از 2تا3 ساعت کامل خودش را گرفته و طعم آن عالی است.

 

وقتی که مواد پاستیل را مخلوط کردید و روی حرارت گذاشتید شبیه شکل زیر می شود.

 

وقتی که مواد پاستیل را مخلوط کردید و روی حرارت گذاشتید به این شکل می شود

 

نکته برای تهیه پاستیل :

برای تهیه پاستیل بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده کنید تا راحتتر از قالب خارج کنید.

 

 

پاستیل خانگی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی