- دوشنبه ۲ دی ۹۸
- ۱۱:۲۸
مواد اولیه : برای 4 نفر
سینه مرغ 4 عدد
گوجه فرنگی نصف فنجان (خشک شده در روغن)
زیتون 2/3 فنجان (هست در آورده)
پوست لیمو ترش 3 قاشق سوپخوری
خرده نان نصف فنجان
گوشت دودی 4 ورقه ی نازک
روغن زیتون برای سرخ کردن
یک سینه ی مرغ را بین دو ورق کاغذ روغنی قرار دهید و آن را بیفتک کوب یا کف یک تابه ی سنگین بکوبید تا پهن شود و به ضخامت نیم سانتی متر برسد. این کار را برای باقی سینه های مرغ هم انجام دهید.
در یک غذا ساز گوجه فرنگی خشک شده آغشته به روغن، زیتون، حبه سیر، پوست لیمو ترش و خرده نان را مخلوط کنید و بزنید تا خوب ترکیب شوند و مخلوط حالت خمیری پیدا کند.
یک چهارم مخلوط را روی یک طرف هر کدام از سینه ها بمالید سپس یک برش گوشت دودی ورقه ای روی آن قرار دهید. هر سینه ی مرغ را لوله کنید و با یک خلال دندان آن را سفت کنید. روی رولت ها نمک و فلفل بپاشید.
یک تابه ی بزرگ را روی شعله متوسط قرار بدهید و 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن مایع در آن بریزید. همه طرف رولت ها را سرخ و برشته کنید و به پختن ادامه بدهید تا دمای داخلی مرغ به 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتی گراد) برسد. بگذارید رولت های مرغ 5 دقیقه بمانند سپس خلال دندان را بیرون بیاورید و برش دهید و سرو کنید
منبع: اینستاگرام
- ۱۲۲