- دوشنبه ۷ بهمن ۹۸
- ۱۳:۲۳
مواد اولیه :برای 4 نفر
برنج 4پیمانه
مرغ 1قعطه (سینه)
کشمش 3قاشق سوپخوری (پلویی)
زرشک 2قاشق سوپخوری
خلال بادام 2قاشق سوپخوری
خلال پسته 2قاشق سوپخوری
پوست پرتقال 3قاشق سوپخوری (خلال)
پیاز 2عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
شکر 2قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم
با دستپخت20 همراه باشید
طرزتهیه:
ابتدا مرغ را با مقداری روغن و پیاز تفت میدهیم و سپس با کمی نمک و آب آبپز کرده و پس از خنک شدن ریش یش میکنیم.
در ظرفی مناسب برنج را آبکش کرده و شعله را کم میکنیم تا دم بکشد.
در ظرفی مقداری روغن یا کره را داغ کرده و کشمش و زرشک و خلال پسته و بادام را به ترتیب در آن تفت میدهیم .
خلال پوست پرتقال را با مقداری آب میجوشانیم و دو بار تکرار میکنیم و هر مرتبه آب آن را خالی میکنیم تا تلخی آن گرفته شود.
و سپس آن را داخل آب سر قرار میدهیم و حدود 2 ساعت صبر میکنیم و ان را با شکر و زعفران در روغن داغ سرخ میکنیم .
وقتی برنج دم کشید آن را در ظرف مناسب ریخته و با سلیقه با مواد طبخ شده تزیین میکنیم.
نکات:
1)اگر به جای پوست پرتقال از پوست نارنج استفاده شود بهتر است.
2)اگر برای این غذا ته چین ماست یا مرغ بگذارید خوشمزه تر خواهد شد.
3)سعی کنید کمی پلو زعفرانی درست کنید و برای تزیین به کار بگیرید.
4)خلال ها را از شب قبل در آب و شکر قرار دهید تا نرم و خوشمزه شوند البته اگر آنها را در گلاب خیس کنید خوشمزه تر میشوند.
منبع: هفت گنج