- يكشنبه ۲۷ بهمن ۹۸
- ۱۲:۲۶
دستور تهیه خورش غوره بامیه:
مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر
300گرم گوشت خورشتی ٢٥٠گرم بامیه ١عدد پیاز متوسط 3عدد گوجه رنده شده و 2 ق غ رب گوجه فرنگی 2 ق غ غوره و 2ق غ ابغوره ١عدد سیب زمینی متوسط زردچوبه؛پودر فلقل قرمز؛ادویه به میزان لازم به میزان لازم روغن به میزان لازم نمک
طرز تهیه خورش غوره بامیه:
دستپخت20 : پیاز را نگینی خرد کرده و در یک تابه که روی حرارت قرار داده اید با مقدار کمی روغن تفت دهید، در حدی که سبک و طلایی شود، سپس زردچوبه، ادویه و فلفل را اضافه کنید.
گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید دو لیوان اب بریزید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود.توی یه تابه گوجه فرنگی رنده شده را تفت میدهیم تا اب ان گرفته بشه و کمی روغن میریزیم سپس رب گوجه را افزوده و وقتی گوشتمون نیم پز شد باغوره بهش اضافه میکنیم.اجازه دهید بپزد تا جا بیفتد.
در این میان بامیه ها را تمیز کرده ، بشویید و تفت میدهیم(میتونید بخار پزهم کنید) بامیه ها رانیم ساعت اخر پخت به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد این مرحله نیاز به زمان زیادی ندارد، چون همه چیز پخته است و فقط کافی است آب خورش غلیظ شود. ۵ دقیقه اخرهم چاشنیخورشت( ابغوره )را اضافه میکنیم.
برای اینکه خورش بامیه شکیلی داشته باشید فقط قسمت کوتاهی از دم بامیه ها را جدا کنید و مواظب باشید به دانه های آن نرسید.
منبع:میهن بلاگ