دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

غذای محلی اردبیل: پیچاق قیمه

  • ۱۶:۱۲

 

پیچاق قیمه یک خورش محلی ایرانی به شمار می‌رود که در میان هموطنان اردبیلی معروفیت و طرفداران بسیار دارد. غذای خوشمزه‌ای است که اگر با سلیقه پخته شود، لذت آشپزی و خورندنش را نیز دوچندان می‌کند. با دستور پخت آن در ادامه آشنا شوید.

مواد لازم پیچاق قیمه :

گوشت گوسفندی خرد شده: ۳۰۰ گرم
پیــاز متوسط: دو عدد
پیاز داغ: نصف پیمــانه
تخـم‌مرغ: چهــار عدد
خلال بادام: یک پیمانه
زعفران دم‌کرده: نصف پیمانه
کره محلی: ۱۰۰ گرم
ادویه خورشی شامل پودر کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه پیچاق قیمه

دستپخت20 :پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود. در این مرحله گوشت را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود. مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم، سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند. خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم. وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید، تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌را اندازه می‌کنیم. پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود. در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.
 نکته
می‌توان از آبغــوره نیز برای طعم دادن به این غذا استفاده نمود.
این غذا از خوراک‌های سنتی منطقه آذربایجان است.
می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد.
همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.

 

منبع: ashpzbashi

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی