- يكشنبه ۳۰ شهریور ۹۹
- ۰۹:۲۸
خیلی از مردم عاشق سوسیس و کالباس هستند ولی به دلیل اینکه از سلامت و سالم بودن آن اطمینان ندارند نمی توانند آن را از بیرون تهیه کنند به همین دلیل در این دستور تهیه از نمناک تلاش کردیم طرز تهیه سوسیس خانگی را آموزش دهیم تا هم از یک غذای خوشمزه بهره مند شوید و هم اینکه از سالم بودن آن مطمئن شوید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی :
مقدار مواد ذکر شده برای درست کردن سوسیس خانگی برای 8 عدد سوسیس کوکتل مناسب می باشد برای مقدار بیشتر مواد اولیه را به نسبت تغییر دهید.
- گوشت 400 گرم
- رزماری آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
- سرکه قرمز 2 قاشق غذاخوری
- پاپریکا دودی 1/3 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز به اندازه دلخواه
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- نعنای خشک به اندازه لازم
- فلفل سیاه به اندازه لازم
- سیر 4 حبه
- کاور سوسیس به اندازه لازم
- قیف مخصوص سوسیس 1 عدد
دستور تهیه سوسیس خانگی :
مرحله اول
سیرها را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس به همراه گوشت برای دو تا سه بار چرخ کنید. در مرحله بعد ادویه ها را اضافه کرده و مواد را با دست ورز دهید تا بخوبی مخلوط شود.
مرحله دوم
در این مرحله مایه بدست آمده را مجدد به چرخ گوشت برگردانده و قیف مخصوص سوسیس زنی را به چرخ گوشت متصل کرده و کاور سوسیس را روی آن بکشید. ابتدا کاور را هواگیری کرده و سپس سر آن را گره بزنید.
مرحله سوم
چرخ گوشت را روشن کنید تا مواد داخل کاور ریخته و سوسیس ها آماده شوند. زمانی که سوسیس به اندازه دلخواهتان رسید مجدد گره بزنید و باقی سوسیس ها را هم به همین شکل آماده نمایید.
مرحله چهارم
زمانی که همه سوسیس ها آماده شدند آن را از چرخ گوشت جدا کرده و انتهای کاور را گره بزنید . سوسیس ها را به شکل دلخواه بپیچید و در صورت تمایل با نخ ببندید تا از هم جدا باشند. سوسیس ها را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود سپس به روش دلخواه طبخ کرده و سرو نمایید.
نکات تهیه سوسیس خانگی :
بهتر است برای تهیه سوسیس از گوشت مخلوط گوساله و گوسفند استفاده نمایید . اما درصورتی که تمایل دارید از یک نوع گوشت استفاده کنید توصیه میشود از قسمت ران گوسفند و یا سر دست گوساله استفاده کنید.
حتما گوشت را در چند نوبت چرخ کنید تا هم راحت پخته شود و هم اینکه داخل گوشت سوسیس خون پیدا نشود.
رزماری پایه و اساس طعم سوسیس است پس میزان مقداری که از آن استفاده می کنید را دقت کنید و بسته به ذائقه خود می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
وقتی گوشت را داخل کاور می ریزید حتما با دست خوب ماساژ دهید تا هواگیری شود.
منبع:حس عالی
- ۹۳