دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

طرز تهیه مربا انجیر

  • ۱۳:۴۵

مربا انجیر یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. این مربای خوش طعم را می توانید به همراه خامه صبحانه ، کره یا انواع پنکیک های صبحانه سرو کنید.

طرز تهیه مربا انجیر

مواد لازم برای مربا انجیر
آب :2 لیوان
شکر :750 گرم
انجیر :1 کیلوگرم
گلاب :1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری

همچنین بخوانید:

طرز تهیه مربای انجیر
برای درست کردن مربای انجیر بهتر است از انجیرهای یک دست استفاده کنید تا مربا زیبا تر شود. برای شروع ابتدا دنباله انجیرها را بگیرید و آن ها را تمیز بشویید. سپس در آبکش بریزید تا خشک شوند.
داخل قابلمه ای 2 لیوان آب بریزید به همراه شکر بریزید و روی حرارت قرار دهد تا شکر حل شود و آب به جوش بیاید.
بعد انجیرها را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعتی بپزند و نرم شوند.
در 5 دقیقه آخر گلاب و آبلیمو را به شربت اضافه کنید و بعد مربا را از روی حرارت بر دارید. صبر کنید تا مربا با دمای محیط کاملا خنک شود. سپس آنها را داخل شیشه های مورد نظر بریزید
و در یخچال نگهداری کنید.

منبع: مزه ها

  • ۹۹
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی