- يكشنبه ۷ دی ۹۹
- ۱۱:۴۷
رولت از شیرینی های خوشمزه و محبوبی است که طرفداران بسیاری دارد و قسمت داخلی آن با خامه پر میشود. بجای ایکه این شیرینی خوشمزه را از قنادی ها تهیه کنید ، اموزش ما را دنبال کنید تا با طرز تهیه این رولت ساده و لطیف آشنا شوید.
مواد لازم رولت ساده
- آرد کاملا سفید :100 گرم
- تخم مرغ :5 عدد
- شکر :100 گرم
- آب گرم :3 قاشق سوپخوری
- وانیل :یک دوم قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر :یک سوم قاشق چایخوری
- پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
- خامه :150 گرم خامه
- پودر شکر :یک دوم فنجان
- وانیل :یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه رولت ساده
ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک کرده و با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید وسینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن چرب نمایید.
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید، سفیده ها را با هم زن برقی خوب بزنید تا سفت شود.
سپس نیمی از شکر را افزوده و دوباره هم بزنید تا با هم ترکیب شده و سفت گردد.
زرده ها را به همراه آب گرم و وانیل مخلوط کنید ، سپس باقی شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شده و به رنگ کرم درآید.
حالا مخلوط آرد را به آرامی افزوده و هم بزنید تا یکدست شود، سفیده را در سه نوبت به مواد فوق اضافه کرده و به کمک یک لیسک به آرامی مواد را به شکل دورانی مخلوط نمایید.
خمیر رولت را در سینی فر بریزید و روی آن را صاف کنید ، سینی را برای یک ربع تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رولت بپزد.
در این فاصله همه مواد داخل رولت را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
بعد از اینکه نان رولت پخت آن را از فر بیرون آورده و روی یک پارچه تمیز برگردانید.
سپس با یک برس نم دار روی کاغذ روغنی را مرطوب کنید و آن را به آرامی ازنان جدا کرده و به آرامی رول کنید و اجازه دهید خنک شود.
نان را بعد از خنک شدن به آرامی باز کنید و خامه را به کمک یک کاردک روی سطح آن بمالید و دوباره رول کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.
رولت های خامه ای را در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر شکر و خامه تزیین کنید.
همچنین بخوانید:
نکاتی برای خوشمزه تر شدن رولت ساده خامه ای
- در داخل رولت به جای خامه میتوانید از بستنی استفاده کنید. بعد از اینکه بستنی کمی نرم شد با قاشق آن را روی سطح کیک پخش کرده و کیک را رول کنید. سپس رول ها را به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی دوباره سفت شود.
- با انواع شکلات، مربا، و میوه های فصلی میتوانید رولت های خامه ای را تزیین کنید .
- خامه قنادی را چند دقیقه قبل از فرم دادن از فریزر خارج کنید. و وقتی کمی یخ آن باز شود با همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد.
نکات تکمیلی در مورد رولت ساده
رولت ساده جزو کیک و شیرینی - شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
رولت ساده را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نکات پخت و تزئین شیرینی رولت ساده
رولت را باید در جای خنک و در یخچال قرار دهید تا کاملا خود را بگیرد . رولت پس از آماده کردن میتوان با خاکه قند یا پودر شکر و ترافل ها و یا شکر رنگی و ژله های رنگی و خامه فرم گرفته , میوه های رنگی و شکلات و کرم ها و گاناش شکلاتی با کره ... تزیین کرده و هنگام سرو باید به آرامی اریب یا صاف برش زد .
مواد میانی رولت ساده را می توانید با چیپس شکلات و یا میوه و هر چیز دیگری که طعم آن را می پسندید ترکیب کنید و آن را میان شیرینی تان بگذارید.
منبع: شیرنی نمناک
- ۱۷۷