دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

طرز تهیه رولت ساده خوشمزه

  • ۱۱:۴۷

رولت از شیرینی های خوشمزه و محبوبی است که طرفداران بسیاری دارد و قسمت داخلی آن با خامه پر میشود. بجای ایکه این شیرینی خوشمزه را از قنادی ها تهیه کنید ، اموزش ما را دنبال کنید تا با طرز تهیه این رولت ساده و لطیف آشنا شوید.

مواد لازم رولت ساده

  • آرد کاملا سفید :100 گرم
  • تخم مرغ :5 عدد
  • شکر :100 گرم
  • آب گرم :3 قاشق سوپخوری
  • وانیل :یک دوم قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر :یک سوم قاشق چایخوری
  • پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)

مواد داخل رولت

  • خامه :150 گرم خامه
  • پودر شکر :یک دوم فنجان
  • وانیل :یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه رولت ساده

ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک کرده و با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید وسینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن چرب نمایید.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید، سفیده ها را با هم زن برقی خوب بزنید تا سفت شود.

سپس نیمی از شکر را افزوده و دوباره هم بزنید تا با هم ترکیب شده و سفت گردد.

زرده ها را به همراه آب گرم و وانیل مخلوط کنید ، سپس باقی شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شده و به رنگ کرم درآید.

حالا مخلوط آرد را به آرامی افزوده و هم بزنید تا یکدست شود، سفیده را در سه نوبت به مواد فوق اضافه کرده و به کمک یک لیسک به آرامی مواد را به شکل دورانی مخلوط نمایید.

خمیر رولت را در سینی فر بریزید و روی آن را صاف کنید ، سینی را برای یک ربع تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رولت بپزد.

در این فاصله همه مواد داخل رولت را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

بعد از اینکه نان رولت پخت آن را از فر بیرون آورده و روی یک پارچه تمیز برگردانید.

سپس با یک برس نم دار روی کاغذ روغنی را مرطوب کنید و آن را به آرامی ازنان جدا کرده و به آرامی رول کنید و اجازه دهید خنک شود.

نان را بعد از خنک شدن به آرامی باز کنید و خامه را به کمک یک کاردک روی سطح آن بمالید و دوباره رول کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.

رولت های خامه ای را در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر شکر و خامه تزیین کنید.

همچنین بخوانید:

نکاتی برای خوشمزه تر شدن رولت ساده خامه ای

  1. در داخل رولت به جای خامه میتوانید از بستنی استفاده کنید. بعد از اینکه بستنی کمی نرم شد با قاشق آن را روی سطح کیک پخش کرده و کیک را رول کنید. سپس رول ها را به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی دوباره سفت شود.
  2. با انواع شکلات، مربا، و میوه های فصلی میتوانید رولت های خامه ای را تزیین کنید .
  3. خامه قنادی را چند دقیقه قبل از فرم دادن از فریزر خارج کنید. و وقتی کمی یخ آن باز شود با همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد.

نکات تکمیلی در مورد رولت ساده

رولت ساده جزو کیک و شیرینی - شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
رولت ساده را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نکات پخت و تزئین شیرینی رولت ساده

رولت را باید در جای خنک و در یخچال قرار دهید تا کاملا خود را بگیرد . رولت پس از آماده کردن میتوان با خاکه قند یا پودر شکر و ترافل ها و یا شکر رنگی و ژله های رنگی و خامه فرم گرفته , میوه های رنگی و شکلات و کرم ها و گاناش شکلاتی با کره ... تزیین کرده و هنگام سرو باید به آرامی اریب یا صاف برش زد .

 مواد میانی رولت ساده را می توانید با چیپس شکلات و یا میوه و هر چیز دیگری که طعم آن را می پسندید ترکیب کنید و آن را میان شیرینی تان بگذارید.

منبع: شیرنی نمناک

 

  • ۱۷۷
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی