دستپخت 20

طرز تهیه متنوع ترین غذاها

“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنید

  • ۰۹:۵۶

مواد لازم جهت طبخ تاس کباب

  • گوشت گوسفندی   1 کیلو
  • سیب زمینی   2 عدد
  • پیاز   2 عدد بزرگ
  • به     1 عدد
  • هویج    3 عدد
  • روغن زیتون    2 ق غ
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

غذای-گوشتی

طرز تهیه تاس کباب

دستپخت20 :برای شروع کار ابتدا باید مواد را به تکه های کوچکتر ببرید.مثلا گوشت را به 4 تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی ، هویج و پیاز را به صورت حلقه ای ببرید. و میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش بزنید.

 

سپس قابلمه ای مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید .بعد یک ردیف پیاز حلقه ای شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه های گوشت قرار دهید.بر روی تکه های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج  و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید.نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه های دیگر داخل قابلمه میریزم و روی حرارت گاز قرار میدهیم تا بجوش بیاید.

در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم غذا به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت آب بیندازد و پخته شود.اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب  به آن اضافه کنید تا پیاز ها ته نگیرد.

کوکوسبزی

جوجه کباب

پای هلو

نکاتی برای طبخ بهتر تاس کباب

  1. هنگام چیدن مواد داخل ظرف بهتر است لا به لای مواد نمک ، فلفل و زردچوبه بپاشید تا طعم آن فوق العاده شود.
  2. سیب زمینی ها را در پایان پخت گوشت به بقیه مواد اضافه کنید تا له نشود.
  3. اگر از طعم شیرین به در تاس کباب خوشتان نمی آید می توانید مقداری آب لیمو یا آب غوره در پایان به غذا اضافه کنید.
  4. پودر سیر و یا سیر له شده طعم بهتری به غذا میدهند.
  5.  تاس کباب را در کنار نان و سبزیجات تازه میل کنید.
  6. تاس کباب  یک غذای رژیمی و بسیار سالم محسوب می شود. چون روغنی در آن بکار نرفته است.
  7. در یک تاس کباب 8 نفره یک عدد به درشت کافی است.
  8. در تاس کباب بهتر است ابتدا گوشت و پیاز را کف قابلمه بچینید و به مدت یک ساعت و نیم با دو لیوان بپزید. زمانی که گوشت پخت بقیه مواد را روی گوشت بچینید و اگر آب لازم بود مقدار اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز به پخت ادامه بدهید
  9. گوشت فیله گوساله برای درست کردن تاس کباب بهتر است .
  10. برای طبخ  تاس کباب میتوانید از انواع گوشت مثل شتر مرغ ،بوقلمون و یا شتر استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد تاس کباب

تاس کباب جزو خوراک – گوشت قرمز میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .

تاس کباب را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

منبع : havraz1.wordpress.com

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی